Nyheter

Nya Bufféer, Wraps och Smoothies!

Ta gärna en extra titt på våra spännande Catering-bufféer! Vi har förändrat våra buffeer och lagt till helt nya smakupplevelser. Nytt för i höst är också våra smoothies, wraps och matiga smörgåsar!  
Visste du förresten att PM Catering har eget bageri som kan baka nästan allt mellan himmel och pannkaka!Missa inte våra Bufféer!

Ta gärna en extra titt på våra spännande Catering-bufféer! Sedan i januari i år har vi förändrat våra buffeer och lagt till flera nya smakupplevelser.  Visste du förresten att PM Catering har eget bageri som kan baka nästan allt mellan himmel och pannkaka!Nytt år – nya smaker!

Gott nytt 2014! Passa på att kika på våra spännande bufféer! Vi har sett och hört vad ni kunder uppskattar mest på vår mångsidiga cateringmenyer och nu i januari ändrar vi därför på både stort och smått i alla våra goda bufféer.Nya höstsmaker bland våra bufféer

Hösten är här och med den kommer nya råvaror. Vi har tagit fasta på den mustiga känslan av höst i våra nya menyer. Svamp, vilt och rotfrukter är några viktiga delar av de till stora delar lokalproducerade råvarorna.Mera plockmat

Nu har vi utökat antalet olika kanapéer som finns att välja mellan här på hemsidan. Dessutom erbjuder vi smakrika och spännande fruktkorgar med till exempel ett urval av röda och gröna äpplen, paprika, jordgubbar och andra färgsprakande smakupplevelser.